In DAGELIJKSE KOST laat Jeroen Meus elke dag opnieuw zien hoe je met verse, inlandse producten en met respect voor de seizoenen kan koken.
StarMeal biedt je nu drie van Jeroen Meus zijn gerechten aan.

Dit zijn makkelijke bereidingen, verrassende resultaten, voor twee personen; geen afval en klaar in maximum 15 minuten! Een microgolf komt hier niet aan te pas. Jij hoeft enkel de pan op het vuur te zetten en vijf eenvoudige stappen volgen. Of misschien zes stappen… de afwas die volgt. Een kookbeleving waarbij je in een handomdraai een gezonde maaltijd op tafel kan toveren! Met deze gerechten heb je ook alle vrijheid.

Alle ingrediënten zijn ultra vers en los verpakt, je hebt altijd exact genoeg en al vers versneden groenten. Geen afval dus! Maar, doe je er graag wat vlees of vis bij? Dat kan natuurlijk. Een lekkere, eenvoudige en bovendien gezonde maaltijd voor twee personen. Jeroen en StarMeal hebben drie verschillende recepten uitgezocht voor ieders wat wil.

Ingewikkelde keukentermen komen er niet aan te pas! Snel, goedkoop en supervers koken: maak er dagelijkse kost van met Jeroen en Starmeal!

 

                

Weet jij het ook nooit als je in de supermarkt je keuze moet maken uit al die heerlijke bereidingen? Kies dan gewoon op voorhand. Hieronder vind je beslist iets naar jouw tand!

StarMeal & Jeroen Meus

Rock-‘n-roll in de keuken

 

Op de tv-zender één zet Jeroen Meus elke dag een smakelijk gerecht op tafel. In Dagelijkse kost bewijst hij dat koken een plezier is voor iedereen, voor elk moment of evenement en naar ieders smaak.

Jeroen kiest daarbij telkens voor een gezonde bereidingswijze en laat zien hoe je kunt koken voor ieders budget, zonder in te boeten op smaak en kwaliteit. Terwijl hij kookt, put hij uit zijn ruime productkennis en ervaring als kok om de kijkers interessante wetenswaardigheden te vertellen over het gerecht in kwestie.

Dagelijkse kost is er voor iedereen. Ingewikkelde keukentermen komen er niet aan te pas en Jeroen gebruikt producten die overal te vinden zijn. Hij kookt gewoon een lekkere maaltijd, net zoals honderdduizenden Vlamingen dat elke dag doen.

Great food for great people: het is een passie die Jeroen deelt met StarMeal. Niet meer dan logisch toch dat de sympathiekste kok van Vlaanderen en StarMeal nu de potten bij elkaar slaan om samen drie van Jeroens recepten voor te schotelen? Kant-en-klaar, maar even kakelvers en gegarandeerd zonder toevoeging van extra bewaarmiddelen, kleur-en smaakstoffen.

Voor wie weinig tijd heeft, maar toch heerlijk wil smullen. De vriendschap tussen Jeroen en Lieven is al ontstaan vanop de schoolbanken. In de kokschool Ter Duinen in Koksijde genoten zij van dezelfde opleiding en deelden zij dezelfde passie. Na hun schoolcarrière ging ieder zijn weg. Lieven besloot om maaltijden te maken op basis van groenten en Jeroen Meus presenteerde al snel diverse culinaire radio en tvprogramma’s. Door hun vriendschappelijke band helpt Jeroen al sinds de opstart van StarMeal mee aan de creaties van verschillende gerechten van StarMeal. De mix van zijn ideeën met verse groenten recht van de akker en pasta rechtstreeks uit Italië, geven werkelijke maaltijden. 

 

 

              

 

 

Meer weten over

Dagelijkse kost?

 

StarMeal
& Friends

Enter your StarMeal username.
Enter the password that accompanies your username.
Wachtwoord vergeten?

Nog geen deel van de familie?

  • Bekijk hier hoe Jeroen Meus Orecchiette met spinazie en drie kazen bereidt    

  • Bekijk hier de persconferentie
  • Beluister hier de radiospot

Facebook
“Eten met het gezin dat is qualitytime. En daar past StarMeal prima bij. ”
Tijd om je leven te beteren?