Ons verhaal

Ons verhaal

Mag het iets meer zijn?

 

Groenten, daar moet je Lieven niks meer over wijsmaken. Zijn overgrootvader begon al in 1925 met de fiets groenten te verkopen. De vier zonen Vanlommel bouwden een groothandel in groenten uit.

Kleinzoon Johan – Lievens vader - zette die zaak voort, en Mattie - zijn moeder - die had haar winkel. Zij was de “queen of green”: voor de beste groenten moest je gewoon bij Mattie zijn.
Als eerste in Europa besloot zij groentecombinaties individueel te verpakken in bowls: als ’t maar lekker en gemakkelijk was. Daar had ze ervaring mee. Want met drie kinderen en minstens evenveel frituren op loopafstand, is het niet eenvoudig om die kroost zonder morren groenten te laten eten. En dat doén ze.

Al heel jong kreeg ook zoon Lieven de smaak te pakken. Hij wist wat hij wilde: groenten combineren, onverwachte smaken bijeen brengen. Kortom, groenten terug sexy maken.

 

Alles kan beter

 

Lieven zag de zaken meteen groot: hij ruilde de keukentafel voor een industrieel werkblad. Al jaren levert hij de beste StarMeal slaatjes aan winkels en supermarkten over heel België en Nederland. Momenteel zet StarMeal ook eerste stappen in Frankrijk, Duitsland en Denemarken.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

En goed is voor Lieven niet goed genoeg. Naast de ideeën van de groentekoks in huis, haalt hij recepten bij zijn goeie vriend Jeroen Meus; niet alleen de sympathiekste kok van Leuven en omstreken maar ook de man die op tv het meest rock’n’roll door zijn recepten roert. En als motorcrosslegende Stefan Everts bij hem komt aankloppen, stelt Lieven met zijn team een slaatje samen waarin de koolhydraten gegarandeerd voor de nodige pk’s zorgen.

Van het veld op de tafel

Snelheid, daar kent Lieven ook alles van: in recordtempo flitsen de groenten van StarMeal van de veiling tot in de koeltoog van de winkel in je buurt. En dat terwijl alles in het grote, moderne groenenatelier nog wel met de hand wordt bereid en verpakt. Maar die aanpak zorgt er wel voor dat je slaatje altijd knapperig vers smaakt en dat zelfs de subtielste smaken van de groenten perfect bewaard blijven.

 

En wat zeggen zij over StarMeal?

Stefan Everts: “Fast Bikes, ja graag. Fast Food? Nee, dankjewel!”

Egbert Van Alphen: “Meer energie, minder cholesterol. En plezier in de job

Christophe en Philip Roodhooft: “De conditie is goed. Iedereen in topvorm”

Marie, mama van 4: “Gezond én lekker: het kan in één adem. Een kwestie van keuzes.”

 

 

 

Mag het iets meer zijn?

StarMeal
& Friends

Enter your StarMeal username.
Enter the password that accompanies your username.
Wachtwoord vergeten?

Nog geen deel van de familie?

Facebook
“Eten met het gezin dat is qualitytime. En daar past StarMeal prima bij. ”
Tijd om je leven te beteren?