Gezond, lekker en ...
warm

De nieuwe, warme maaltijd van
StarMeal en Sonja Kimpen

Om tegemoet te komen aan de jarenlange vraag naar de succesvolle, gezonde recepten van Sonja Kimpen, verenigden StarMeal en Sonja Kimpen hun jarenlange passie en ervaring. Na meer dan een jaar research zijn zij er in geslaagd de recepten van Sonja’s succesvolle kookboeken om te zetten in een gamma van bereide maaltijden.  Eindelijk een gemakkelijke manier om een gezonde maaltijd op je bord te hebben.

 

De superenergetische boterhammen werden door StarMeal minutieus bereid volgens de gezondheidsvisie van Sonja: puur, ambachtelijk, knappend vers, en zonder extra toegevoegde bewaarmiddelen kleur-of smaakstoffen. Om boordevol energie de dag te beleven én … lekker in je vel te zitten.

 

Waarom zijn deze maaltijden  goed voor je?

 

1

Ze zijn bereid met de meest dagverse groenten, veldvers, zonder extra toegevoegde bewaarmiddelen kleur-of smaakversterkers.

2

Je krijgt een kleurrijk en gevarieerd smakenpalet per maaltijd. Die variatie zorgt voor een heerlijke oppepper. De maaltijden zijn evenwichtig opgebouwd, met koolhydraten, eiwitten en goede vetten in de juiste verhoudingen én een bom aan mineralen en vitamines.

 

3

In ons gamma vind je zowel vlees, gevogelte, vis als vegetarisch, smaakvol en op een gezonde manier bereid met de juiste vetten of oliën.

4

Ze bieden je een sensationele smaak, dankzij het vakkundig gebruik van kruiden en specerijen.

5

De porties geven een heerlijk verzadigd gevoel zonder belastend te zijn voor je maag en darmen.

6

Dankzij de unieke verpakking zijn de gerechten 4 dagen houdbaar.

De evenwichtige maaltijd volgens Sonja Kimpen

Een evenwichtige maaltijd moet al de belangrijkste voedingsstoffen bevatten, en dat in de juiste verhoudingen. Sonja bedacht daarom het Swingbord. Als je deze verhoudingen in de gaten houdt, dan zit je altijd goed!

 

Het doel van het Swingbord is evenwicht creëren in je voeding, op een zeer eenvoudige manier. Daarom bevat elke Sonja Kimpen-swingmaaltijd ½ bord groenten, ¼ bord koolhydraten en ¼ bord eiwitten, in combinatie met gezonde plantaardige bereidingsolie en/of zaden, pitten en noten.
Niet zomaar kant-en-klaarpakketjes dus, maar volwaardige warme maaltijden bereid met visie!

 

 

Meer weten over

Sonja Kimpen?

 

 

StarMeal
& Friends

Enter your StarMeal username.
Enter the password that accompanies your username.
Wachtwoord vergeten?

Nog geen deel van de familie?

  • Waarom Sonja en StarMeal samen zijn gegaan

Facebook
“Eten met het gezin dat is qualitytime. En daar past StarMeal prima bij. ”
Tijd om je leven te beteren?